Milan Kalinić posle razvoda napustio Beograd

Milan Kalinić posle razvoda napustio Beograd

Autor: | 20/10/2024

0

Poslednjih dana septembra javnost je ostala zatečena informacijom da se Milan Kalinić razvodi.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Sa suprugom Sandrom proveo je 18 zajedničkih godina, dobili su ćerku Teusina Vuka, i ništa nije slutilo da će doći do kraha braka.

Pročitajte: Milan Kalinić se razvodi posle 18 godina braka!

Na novinarsku molbu da prokomentariše glasine, Milan Kalinić je kratko rekao: “Nemam komentar, nemam nikakav komentar.” I, do danas je ostao pri tom stavu.

U međuvremenu voditelj je, kako tvrde upućeni,  napustio porodični stan na Voždovcu i privremeno se preselio kod majke Bobe koja živi u centru grada.

Pre četiri godine ništa nije nagoveštavalo da će doći do razvoda. Milan je u intrvjuu za Hello! magazin tvrdio da je njegova supruga Sandra jedna od najzgodnijih Beograđanki, te da mu nimalo ne smeta kada prošeta gradom i oduzme dah drugim muškarcima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

‒ Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment.

- Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje – govorio je Milan Kalinić.

Pročitajte: Razlika u godinama bila je očigledna na fotografijama - Evo koliko je Kalinić stariji od bivše supruge Sandre

Za razvod kažu da je u samom vrhu stresnih situacija koje čovek može da doživi i nema sumnje da ni Milanu nije lako pao. Vođen devizom daleko od očiju, daleko od srca spakovao je kofere i napustio Beograd.

Na Instagramu se oglasio iz daleke Norveške, deleći snimak sa plaže na obali Severnog mora.

Nije otkrio razlog boravka u toj zemlji, ali je u šali poručio da je plaža kao na Maldivima.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti