Najteže je uspeti u rodnom mestu: Evo šta meštani Loznice kažu o Tamari Vučić

Najteže je uspeti u rodnom mestu: Evo šta meštani Loznice kažu o Tamari Vučić

Autor: | 17/10/2024

0

Tamara Vučić, devojačko Đukanović, rođena je u Loznici 1981. godine. U tom gradu je završila osnovnu i srednju školu, a kada je došlo vreme za studije, preselila se u Beograd.

Boško Karanović

 

Upisala je engleski jezik na Filološkom fakultetu, ali je diplomu stekla na Fakultetu političkih nauka.

Pročitajte: Da li znate gde je rođena Tamara Vučić? U biografiji stoji ime najlepšeg grada u Srbiji

Kako bi nadogradila svoje znanje, završila je i Diplomatsku akademiju Ministarstva spoljnih poslova, a tečno govori engleski i francuski jezik.

Uprkos brojnim obavezama koje ima kao prva dama Srbije, Tamara Vučić ne zaboravlja rodni kraj. Tako je, pre nekoliko meseci, posetila Osnovnu školu „Jovan Cvijić”, koju je i sama pohađala.

Narodna izreka kaže da je „najteže biti prorok u svom selu”. Koliko god u životu čovek postigao, gde god bio i šta god radio, uvek će se naći neko ko će reći „moglo je to i bolje”.

Instagram

 

Žitelji Loznice, ipak, misle da njihova nekadašnja sugrađanka svoju funkciju obavlja na hvale vredan način. To su joj i pokazali tako što su joj uručili visoko priznanje.

- Nagrade su čast i odgovornost. Nagrade su zapis o vašem radu i trudu. Nisu neophodne, ali jesu dobrodošle. One ohrabruju, motivišu i inspirišu. Hvala mojim dragim sugrađanima na priznanju „Ličnost Loznice za ponos – Dobrinka Biba Mirković” - napisala je Tamara Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ujedno, objavila je i kratak video-snimak na kojem se vidi kako je izgledala svečana dobrodošlica u Loznici.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti