Rerna koju bi poželele domaćice: Kuhinja Tamare Vučić kao iz magazina

Rerna koju bi poželele domaćice: Kuhinja Tamare Vučić kao iz magazina

Autor: | 26/10/2024

0

Kuhinja Tamare Vučić je san svake žene

Mada je Srbija doživljava pre svega kao prvu damu koja svoje službene obaveze obavlja na najvišem mogućem nivou, Tamara Vučić je na prvom mestu majka.

Miloš Nadaždin

 

Sedmogodišnji sin Vukan centar je njenog sveta, a zajednički trenuci ispunjeni su zabavom, smehom i raznim kreativnim aktivnostima.

Supruga predsednika Aleksandra Vučića kod kuće je, kao i svaka žena, majka i domaćica. U više navrata podelila je snimke iz doma, tačnije iz kuhinje koja je dobro opremljena, a na kojima se vidi kako zajedno sa sinom priprema razne ukusne specijalitete.

Pročitajte: Zajedno je lepše - Neko na izletu, neko u šetnji, a evo kako Tamara i Vukan Vučić provode nedeljno popodne

Baš tako, naći ljubav i zadovoljstvo u malim stvarima – reči su kojima je Tamara Vučić opisala zabavne kadrove koji ilustruju kako sa Vukanom pravi pitu i stavlja je da se peče.

Osim pohvala za kulinarske sposobnosti, gospođa Vučić verovatno neretko dobija komplimente i za način na koji je uredila, po mnogima, najvažniju prostoriju u domu.

U njenoj kuhinji u prvom planu je nesvakidašnja ugradna rerna, bele boje, u pomalo retro stilu.

Instagram

 

Reč o termoventilirajućoj ugradnoj rerni sa pirolitičkim samočišćenjem i analognim časovnikom, a odlikuje je vrhunski kvalitet i dizajn.

Osim interesantne rerne koju bi svaka domaćica poželela tu je i mermerni sto, pokraj koga smo mogli da vidimo i malog Vukana jednog nedeljnog popodneva.

Instagram

 

Na pitanje kako održava ravnotežu između poslovnog i privatnog života, Tamara Vučić je u jednom intervjuu za HELLO! rekla:

- Trudim se da putovanja budu što kraća i svakako ne suviše česta. Pred svaki put najvažniji odgovor je na samo jedno Vukanovo pitanje: “Koliko noći spavam i ti dolaziš?”.

Kad sam u Beogradu nastojim da obaveze završavam u kontinuitetu u prvom delu dana, a posle se presvlačim u udobnu haljinu ili trenerku. Tada sam pravo dete sa svojim detetom.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Jovan Mirić/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti