Peđa Mijatović došao u Beograd i odmah izašao na crtu Piksiju FOTO

Peđa Mijatović došao u Beograd i odmah izašao na crtu Piksiju FOTO

Autor: | 22/10/2024

0

Modni duel Peđe Mijatovića i Dragana Stojkovića Piksija privlači veliku pažnju

Dugo Predraga Mijatovića nismo imali prilike da vidimo u srpskoj prestonici, sve do danas kada je ofromljen privremeni organ FK Partizan, čiji je on jedan od članova.

Kada se pojavio na parkingu stadiona u Humskoj, širokim osmehom pozdravio je sve prisutne a na konferenciji za medije istakao je da jedva čeka da pruži sve što može klubu u kojem je potekao.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Nekadašnji fudbaler će sada izvesno vreme boraviti u srpskoj prestonici umesto u Madridu, gde godinama živi s porodicom, a kad im obaveze to budu dozvolile, i Aneta i ćerke će doći u Beograd.

Iako je možda privremeno odvojen od supruge, rekli bismo da su stalno na video-pozivu jer je Peđa bio savršeno stilizovan za ovu priliku.

Iako klasičnim odelom ne može da pogreši, boja i kroj su pun pogodak, te verujemo da mu je supruga i ovog puta bila lični stilista.

Ono što su svi odmah primetili, pored njegovog širokog osmeha, jeste to da Mijatovićev stajling umnogome podseća na autfite trenutnog selektora fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

Pročitajte: Peđa Mijatović na crvenom tepihu sa ćerkama Ninom i Lolom, ne možemo da se odlučimo koja je lepša

Mada Piksija u poslednje vreme često viđamo u trenerkama i na terenu dok trenira momke, svi se sećamo njegovih modnih izdanja sa dodela nagrada ili bilo kakvih prestoničkih događaja.

Jednostavno, a efektno je ono čime se obojica nekadašnjih fudbalera vode pa tako ni Dragan ni Peđa ne vole mnogo da eksperimnetišu kada je reč o odelima.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Uvek jednobojna odela, sa kravatom koja razbija monotoniju, neretko i bez tog modnog detalja, svaki modni izbor im je pun pogodak.

A kako se vama čini najnoviji modni duel Peđe Mijatovića i Dragana Stojkovića Piksija? Ko će ovog puta odneti pobedu?

Kome bolje stoji ovaj stajling?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dušan Milenković / ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti