Bogdana je samo dve godine starija, ima troje dece i u provod nosi isti stajling kao Anastasija, kojoj bolje stoji? FOTO

Bogdana je samo dve godine starija, ima troje dece i u provod nosi isti stajling kao Anastasija, kojoj bolje stoji? FOTO

Autor: | 09/09/2024

0

Veljko i Bogdana Ražnatović nekoliko dana borava u poseti Anastasiji i Nemanji Gudelju u Sevilji.

I dok su mališani ostali u Titelu kod bake i deke, roditelji uživaju u toplijim krajevima, a jedna fotografija je posebno privukla pažnju - u pitanju je modni duel Anastasije i Bogdane Ražnatović.

Instagram screenshot

 

Cecini sin i snaja iskoristili su trenutak kada je klupska pauza u čitavom fudbalskom svetu zbog reprezentativnih utakmica pa su posetili Anastasiju i njenog muža koji su ih ugostili baš kako dolikuje.

Juče su posetili jedan od omiljenih španskih gradova - Marbelju, a bokser je tokom celog dana objavljivao porodične fotografije.

Jedna je posebno privukla pažnju zbog činjenice da su se snaja i zaova isto obukle, te su odmah počeli komentari kojoj bolje stoji.

Modni duel Anastasije i Bogdane Ražnatović podelio je javnost, a za to nema potrebe jer obema kežual stajling savršeno pristaje.

Pročitajte: Deda original! Isaija je baš porastao, Veljko Ražnatović prvi put pokazao trećeg sina FOTO

Naime, one su se odlučile za udoban autfit u kojem su ceo dan šetale istraživajući Marbelju - široke pantalone u "šalvara" stilu, krop-top majice na bretele, papuče, skupljena kosa i glomazne naočare, sve su isto imale Bogdana i Tasa.

Samo u različitim tonovima, a između njih sa širokim osmehom i zanimljivim asesoarom na glavi stajao je Veljko koji nije krio koliko je srećan zbog toga što se njegova žena i sestra odlično slažu.

Pozitivni komentari i komplimenti nizali su se ispod pomenute fotografije, a znamo ko je najsrećniji kada vidi ovako lep prizor - mama i svekrva Ceca koja zbog poslovnih obaveza nije mogla da se pridruži najmilijima u Španiji.

A šta vi kažete o modnom duelu Anastasije i Bogdane Ražnatović? Kome ovakav jednostavan stajling bolje stoji?

Kome bolje stoji kežual stajling?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još