Jedna visoka 182 cm, druga mnogo niža, Melina i Jovana obukle identičnu haljinu

Jedna visoka 182 cm, druga mnogo niža, Melina i Jovana obukle identičnu haljinu

Autor: | 27/10/2024

0

Od kada se vratila na javnu scenu megahitom "Ludilo moje" sve oči uprte su u Jovanu Pajić te mediji pomno prate svaki njen korak.

Ovih dana ne prestaje da se komentariše modni duel Meline Džinović i Jovane Pajić od kada su kreatorka i pevačica ponele identičnu haljinu na različitim događajima.

Miloš Nadaždin

 

Naime, obe slove za fatalne dame te šta god ponesu ne može a da prođe neopaženo, posebno ne kada se odluče za isti komad garderobe.

Bivša supruga Harisa Džinovića je pre izvesnog vremena radila modni editorijal u kožnoj haljini koju je sama dizajnirala, braon boje.

Debelih bretela, otvorenog dekoltea sa kaišem na struku ovakav model savršeno ističe atribute i prikriva istovremeno nedostatke. 

Duboki šlic dodatno daje na ženstvenosti, te su mnoge dame doslovno poludele za ovom vanvremenskom haljinom.

Pročitajte: Žene su poludele za ovom haljinom Meline Džinović, kroj nestvaran, materijal savršeno pada

Upravo za nju se odlučila i muzička zvezda u usponu dok je gostovala kolegi Peđi Jovanoviću na koncertu u Nišu pre izvesnog vremena.

Iako je mnogo niža od Meline, i Jovani ovakav kroj haljine i model savršeno pristaju, te je Džinovićka očigledno uradila pravu stvar jer nije važna ni visina ni konfecijski broj kada je reč o ovom modelu.

Lazar Zagorac

 

Ipak, modni duel Meline Džinović i Jovane Pajić podelio je javnost te dok su jedni na strani kreatorke, drugi pak tvrde da pevačici mnogo bolje stoji.

Jedno je sigurno, morate je i vi ove zime imati u garderoberu za neke bitne prilike.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Nadaždin / Antonio Anhel

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti