Isidora Trifunović u imigracionom centru, biće izručena

Isidora Trifunović u imigracionom centru, biće izručena

Autor: | 23/10/2024

0

Supruga Sergeja Trifunovića Isidora Mijanović prijavljena je od strane popularnog glumca za porodično nasilje u kasnim večernjim časovima.

Od jutros su oboje u policijskoj stanici gde su davali izjave o incidentu, a tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

Amir Hamzagic/ATAImages, isismo/Instagram

 

Ipak, Isidora je dobila prekršajnu prijavu jer se na teritoriji naše države nalazi praktično ilegalno jer je ona državljanka Hrvatske.

Mijanovićeva je rođena Riječanka a kako se tek nedavno udala za Sergeja, nije još uvek dobila srpska dokumenta.

Kako prenosi "Kurir", supruga Sergeja Trifunovića se trenutno nalazi u imigracionom centru. Ona će, kako nezvanično saznajemo, biti odvezena do hrvatske granice, gde će je morati neko preuzeti.

Razlog svađe je taj što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kada su se venčali.

Pročitajte: Poslednja fotografija Isidore Trifunović otkriva šta se dešavalo u njihovom porodičnom domu

Naime, sinoć kasno glumac je napustio porodični dom, ne želeći da supruzi otkrije gde ide, a kada je saznala da je na jednom prestoničkom događaju u društvu drugih dama, dodatno se razbesnela.

Po njegovom povratku u stan na Voždovcu gde žive on joj je, navodno, tražio razvod, usled čega je situacija kulminirala.

Instagram/isismo

 

Ova vest neprijatno je iznenadila mnoge, koji su odmah otišli na profil zgodne novinarke u nadi da će videti neko njeno saopštenje.

Ipak, akteri ove priče se još uvek nisu oglasili povodom porodičnog incidenta, te verujemo da ćemo u satima pred nama saznati šta je prava istina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Milos Tesic / ATAImages/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti