Poslednja fotografija Isidore Trifunović otkriva šta se dešavalo u porodičnom domu

Poslednja fotografija Isidore Trifunović otkriva šta se dešavalo u porodičnom domu

Autor: | 23/10/2024

0

Poput bombe odjeknula je vest da je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za nasilje u porodici kasno sinoć.

Kako navode domaći mediji, incident se odigrao u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu, a nakon obavljenih razgovora u policiji utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela iz oblasti nasilja u porodici.

Instagram/isismo

 

Do svađe je došlo usled brojnih problema koji se gomilaju od kada su razmenili bračne zavete koje mlada voditeljka više nije želela da toleriše.

Naime, sinoć kasno glumac je napustio porodični dom, ne želeći da supruzi otkrije gde ide, a kada je saznala da je na jednom prestoničkom događaju u društvu drugih dama, dodatno se razbesnela.

Po njegovom povratku u stan na Voždovcu gde žive, on joj je, navodno, tražio razvod, usled čega je situacija kulminirala.

Ova vest neprijatno je iznenadila mnoge, koji su odmah otišli na profil zgodne novinarke u nadi da će videti neko njeno saopštenje.

Pročitajte: Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje u porodici

Ipak, ona se povodom porodičnog incidenta još uvek nije oglasila, a poslednja fotografija Isidore Trifunović na Instagramu objavljena je juče u ranim popodnevnim časovima.

Ništa nije ukazivalo da će za svega nekoliko sati doći do ozbiljne svađe sa suprugom, jer je voditeljka uživala u čaši dobrog vina u porodičnom domu.

 

 

Društvo joj je pravila prijateljica, zajedno su pogledale film i uživale u zajedničkom vremenu, dok Sergej u tom trenutku nije bio u stanu.

Dalji razvoj situacije pratićemo u satima i danima koji su pred nama, ali po svemu sudeći ljubav se ugasila nedugo posle gala svadbe koju su napravili pre nekoliko meseci.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti