Poreklo Isidore nije se znalo sve do odlaska u policiju!

Poreklo Isidore nije se znalo sve do odlaska u policiju!

Autor: | 23/10/2024

0

Poreklo Isidore Trifunović poznato

Jutros je odjeknula vest da je Sergej Trifunović prijavio 23 godine mlađu suprugu Isidoru za porodično nasilje.

Instagram printscreen

 

Incident se dogodio kasno sinoć u njihovom porodičnom domu na Voždovcu, a kako se navodi razlog su brojni problemi koji se gomilaju mesecima.

Naime, voditeljka ne želi više da toleriše muževljevo ponašanje, a sve je eskaliralo kada on sinoć nije želeo da joj se javi na telefon i kaže gde se nalazi.

Ona je kasnije saznala da je bio na jednom prestoničkom događaju okružen brojnim poznatim damama, a kada se vratio kući, navodno, joj je zatražio razvod.

Tada je situacija kulminirala, te je Sergej Isidoru prijavio policiji. Ipak, tužilac je doneo zaključak da ne postoje elementi krivičnog dela, te je voditeljka dobila samo prekršajnu prijavu.

Zbog čega prekršajnu? Jer, kako se navodi, ona ilegalno boravi u našoj državi s obzirom da je državljanka Hrvatske.

Pročitajte: Poslednja fotografija Isidore Trifunović otkriva šta se dešavalo u njihovom porodičnom domu

Ovaj podatak nas je iznenadio s obzirom da je većina ljudi mislila da je poreklo Isidore Trifunović crnogorsko, ali smo se zavaravali.

Sergejova partnerka je rođena u Rijeci, to je čak nedavno i on otkrio kada je imao probleme sa zakonom, tačnije kada su ga priveli na hrvatskoj granici.

A.K./ATAImages

 

- Uzeću hrvatsko državljanstvo jer mi je žena Riječanka pa da vidim ko će mi tada zabraniti da uđem u zemlju - kazao je tada Trifunović.

Sada je utvrđeno da mlada voditeljka u Srbiji boravi praktično ilegalno s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti