Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića posle porodičnog nasilja: Mnogo više nasilja...

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića posle porodičnog nasilja: Mnogo više nasilja...

Autor: | 23/10/2024

0

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića posle porodičnog nasilja koje se sinoć nešto posle 22 časova dogodilo u glumčevom domu na Voždovcu svi su iščekivali.

Od ranih jutarnjih časova on i njegova još uvek zakonita supruga Isidora bili su u policijskoj stanici gde su saslušavani, a nakon napuštanja stanice on se vratio u stan, a ona se nalazi u imigracionom centru.

Instagram/Isidora Trifunovic

 

U naredna 24 časa voditeljka će napustiti teritoriju naše države pošto ovde boravi ilegalno s obzirom da nema srpske papire, već hrvatske.

Tužilac je ustanovio da nema elemenata krivičnog dela u prijavi za porodično nasilje, ali Isidora je prekršajno osuđena na novčanu kaznu i obavezu da napusti Srbiju.

Povodom nemilog događaja ona se još uvek nije oglasila, a prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića desilo se pre nešto više od sat vremena na društvenim mrežama.

Glumac i dalje ne želi da daje izjave za medije, ne izlazi iz stana, a sada je na Instagramu podelio zanimljiv snimak stendap komičara Srđana Jovanovića.

Pročitajte: Isidora Trifunović u imigracionom centru, biće izručena

Baš kao da se ništa ne događa kod njega u životu, deluje kao da se Sergej tako ponaša. Ovaj duhovit snimak mnogi su protumačili kao želju da se skrene pažnja sa teme o kojoj danas ne prestaje da se priča.

Ipak, u pomenutom video-zapisu tema je nasilje, tuča, batine, te se i to može povezati sa njegovom novonastalom situacijom.

Podsećanja radi, dramski umetnik je sinoć navodno supruzi tražio razvod posle samo nedelju dana braka, zbog čega je ona poludela i počela da lomi sve po kući.

Instagram

 

Inače, ona mu je danima skretala pažnju na ponašanje koje joj ne prija, a sve je eskaliralo sinoć kada joj se Sergej nije javljao na telefon dok je uživao u ženskom društvu u gradu.

Verujemo da ćemo u danima pred nama saznati šta je zaista istina, kao i da li postoji mogućnost da se preko ovih bračnih problema pređe.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Ata Images/Antonio Ahel

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti