Severinina haljina pristaje svakoj dami, nije važan konfekcijski broj, savršena za sve prilike

Severinina haljina pristaje svakoj dami, nije važan konfekcijski broj, savršena za sve prilike

Autor: | 08/08/2024

0

Vreli letnji dani stvoreni su za eksperimentisanje odevnim komadima. Tokom juna, jula i avgusta u garderoberima preovladavaju haljine, topovi, šortsevi, pa je to slučaj i sa poznatim damama.

Severinina haljina ukrala je šou prethodnih dana na društvenim mrežama jer osim što je udobna, lagana i stvorena za visoke temperature, ona pristaje svakoj ženi.

Instagram/severina

 

Bela široka haljina nezaobilazan je modni izbor leti. Ovaj bezvremenski odevni komad može se kombinovati na različite načine i za različite prilike.

U njemu se dame osećaju samopouzdano, doterano i lepo, a istovremeno im vrućina ne pada teško, što je, priznaćete, veoma bitno kada su ovako visoke temperature. 

Moćima bele letnje haljine nije odolela ni Severina. Hrvatska pevačica na društvenim je mrežama podelila fotografiju sa sinom Aleksandrom, na kojoj nosi belu košulju-haljinu.

Ono što je kod ovog modela posebno važno istaći je da zbog ravnog kroja savršeno pristaje svakoj dami, bez obzira na konfekcijski broj koji nosi.

Pročitajte: Gori more, tope se planine, nestaje struja... Severina objavila opasne fotografije u bikiniju i izazvala opšti haos

Takođe, Severinina haljina se može nositi u bilo kojoj prilici, od odlaska na plažu do večernjeg izlaska, uz ravne cipele ili štikle, takođe je potpuno svejedno.

Njen izbor bila je kreacija brenda "The Frankie Shop" izrađena od 100 posto pamuka, sa džepom na grudima i prorezima sa strane, a cena ovog komada je 245 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Nemojte očajavati, slični modeli se mogu naći i u prodavnicama širom naše zemlje za nekoliko hiljada dinara, pa požurite i obezbedite sebi jedan model ove bezvremenske haljine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još