Od XS do XL: Ana Sević u haljini koja pristaje svakoj dami, ovo morate imati u garderoberu ove jeseni

Od XS do XL: Ana Sević u haljini koja pristaje svakoj dami, ovo morate imati u garderoberu ove jeseni

Autor: | 18/09/2024

1

Juče je počelo snimanje 18. po redu sezone "Zvezda Granda" a jedna od nezaobilaznih tema svakako su stajlinzi voditelja i članova žirija.

Ceca se pojavila u jarkocrvenoj kombinaciji, dugoj haljini i cipelama, ali deluje da je haljina Ane Sević ipak pobrala više simpatija.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka kultnog takmičenja poznata je po nepogrešivom izboru toalete za koju god priliku, pa je tako i ovog puta oduševila sve prisutne ekscentričnim stajlingom.

Naime, haljina Ane Sević ističe sve atribute, a istovremeno i prikriva višak, što kod nje nije slučaj jer je vratila devojačku liniju posle trećeg porođaja.

Jarkozelena boja u prvi plan ističe preplanuli ten na kojem je temeljno radila tokom celog leta koje je provela sa porodicom na Crnogorskom primorju.

Osim toga, zanimljiv i pomalo čudan kroj haljine svako prvo primeti. Naborana u predelu struka može prikriti ono čega se dame najčešće boje, a to je višak oko stomaka i kukova.

Pročitajte: U domu Ane Sević danas se slavi - Niko srećniji od Lorene, Sene i Simeona

S druge strane, trake oko grudi u prvi plan ističu atribute, te se sa pravom može reći da je ovakav model haljine idealan za sve dame.

Ana, inače, važi za jednu od najbolje obučenih dama na našoj sceni, osim toga što ima stila i ukusa, ona je spretna i u trikovima koji mogu da pomognu da žensko telo izgleda savršeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz ovu haljinu lako možete iskombinovati bilo kakve potpetice i na taj način vizuelno ćete doprineti tome da vaše nesavršenosti odu u drugi plan.

Osim što dodaju visinu, štikle i platforme nas teraju da se ispravimo i imamo pravilno držanje tela, čime se dobija i na samopouzdanju, a to je ono što mnogim ženama nedostaje, a voditeljka je ponela jednostavne zlatne sandale sa otvorenim prstima.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti