Recept Petra Graše koji ćete obožavati
Petar Grašo ima prilično gust raspored – nedavno se ostvario u ulozi oca, a ni svoju karijeru nije zapostavio, ali ipak nađe slobodnog vremena za sebe. Kako on kaže, kada ima malu pauzu između koncerata najbolje se opušta u kuhinji spremajući raznorazne đakonije, što dobro dođe njegovoj supruzi Hani.
Pročitajte: Toliko je želeo dete, a sada je ona važnija - Odluka Petra Graša zbunila javnost, trudna Hana nema kud

Instagram printscreen
Petar je obradovao svoje pratioce na „Instagramu“ jednostavnim receptom koji se najčešće petkom nađe na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom. Njegovoj porodici se ovo jelo jako dopada, a sve što vam treba da oborite s nogu ukućane su biber, morska so i bosiljak.
Pročitajte: On ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune, ali njoj to ni najmanje ne smeta - Ova plavuša prelepih očiju je Tončijeva supruga
Priprema je veoma jednostavna - rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!
Slične Vesti
Pročitajte još
Stigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)