Bez njih nema dobre žurke: Pet horoskopskih znakova koji su rođeni za zabavu

Bez njih nema dobre žurke: Pet horoskopskih znakova koji su rođeni za zabavu

Autor: | 31/12/2019

0

   Pet horoskopskih znakova koji su glavne zvezde zabave

Dok neki ljudi sramežljivo odlaze na zabavu, nadajući se da neće sve oči biti uprte u njih, drugi uživaju da zasene sve ostale zvanice i rođeni su da budu u centru pažnje. Oni su duša svake zabave. Svetla pozornice su njihovo prirodno okruženje, a na fotografijama sa novogodišnih žurki, svadbi ,pa čak i kompanijskih zabava, oni su glavni plesači. Oni nekad i ne moraju da igraju kako bi bili u centru pažnje.  Njihova harizma je prirodna i neodoljiva, vode računa o svemu i svakome, a kojih pet horoskopskih znakova je rođeno za zabave, otkriva Zadovoljna.hr

 

Strelac

Prava zabava ne počinje dok Strelac ne dođe na nju. Osobe rođene u ovom znaku imaju sve predispozicije da budu socijalno ekstrovertni. Oni su radoznali, energični i najveći putnici među znakovima zodijaka, a na njih uvek možete računati ako treba rasplamsati atmosferu. Vatreni znakovi vole da budu u centru pažnje, ali Strelčevi  posebno vole da plešu. Optimisti i entuzijasti koje je teško zadržati na zemlji, biće u centru pažnje u svakom društvu.

Tri horoskopska znaka koja će izdominirati u 2020. godini

Lav

Još jedan horoskopski znak koji zna kako da podigne atmosferu na svakoj zabavi. Dramatični, kreativni Lavovi vole da budu viđeni i vole da im se dive. Igraće u svakoj prilici, a posebno ih raduje teatralan ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući utisak, i tek kada oni stignu zabava može da počne. Lav je vatreni znak koji voli život i od njega očekuje da se dobro zabavlja.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

 Riba

Iako su Ribe daleko zatvorenije od Lavova i Strelčeva, zbog svoje prirode idealan su partner za zabave i nikada vas neće ostaviti na cedilu. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste, zabaviće sve one koji se na zabavi osećaju kao autsajderi. Pripadnike ovog znaka najbolje opisuje jedna reč - razumevanje.  Oni nisu rođeni za vođe, ali su spremni da daju sebe u emotivnom smislu i budu podrška drugima.

Najbolji pokloni za praznike su besplatni, a pamte se večno

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi žurke shvataju ozbiljno i prustupaju im sa sa velikom dozom odgovornosti.  Oni se uvek brinu o gostima, proveravaju da li svi imaju piće i hranu, a duša su zabave jer se ne drže određene grupe ljudi, već mogu baš sa svima. Vole  svakoga da pozdrave, popričaju po koju, i zato su uvek rado viđen gost na svakoj zabavi.

Izbegnite greške: Idealni pokloni po horoskopskom znaku

 

Vodolija

Vodolije obožavaju da odlaze na žurke. Nesputani i originalni, obećavaju dobru zabavu i uzbuđenje.  Iako možda neće biti zvezde plesnog podijuma,  oni će se odlično provesti u razgovoru sa starim prijateljima, i doprineće ugodnoj atmosferi.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: horoskop

Pročitajte još