Osvojite dva paketa Ziaja proizvoda

Osvojite dva paketa Ziaja proizvoda

Autor: | 24/10/2016

0

Ziaja, farmaceutska kompanija sa više od 25 godina iskustva u proizvodnji preparata na bazi prirodnih sastojaka, svake godine nas iznenadi revolucionarnim novitetima za negu lica i tela.
Jedan od njih je i ZIAJA JASMIN linija za negu lica. Zaljubite se na prvi pogled i prepustite se čarobnom užitku uz ZIAJA JASMIN teksture koje će na najbrži način vratiti vašem licu lepotu, gipkost, sjaj i mladalačku svežinu.

Imate li najbolje godine ( ili jako suvu i dehidriranu kožu) već danas potražite revolucionarnu liniju s potpisom ZIAJA JASMIN koja je pripremljena je u skladu s aktuelnim trendovima u kategoriji anti – age proizvoda.

Originalna i izvorna receptura u sastavu kombinuje maslac jasmina koji ima snažno regenerativno delovanje i moderne anti-age sastojke dokazanih rezultata kao što su: genistein (biljni hormon iz soje koji je snažan antioksidans i pospešuje proizvodnju kolagena), kalcijum, mikoro-kolagen, hijaluronska kiselina (proteini za zatezanje kože s dugoročnim učinkom). Proizvode odlikuje jedinstvena i prekrasna mešavina mirisa, posebno privlačna ženama u zrelim godinama. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama. Redovnom upotrebom proizvoda iz Ziaja Jasmin linije u periodu od 28 dana bore se smanjuju za 24%, glatkoća kože povećava za 43%, a hrapavost redukuje za 42%.

Jasmin dnevna krema za lice protiv bora SPF 6 50ml

Dnevna krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF6 na bazi jasminovog ulja, mikrokolagena i hijaluronske kiseline. Sadrži UVA i UVB filtere koji štite kožu od foto starenja. Preporučuje se za sve tipove zrele kože. Povećava čvrstoću i elastičnost kože,zaglađuje bore i sprečava nastanak novih. Efikasno nadoknađuje gubitak lipida i koži pruža dugotrajnu hidrataciju.

Proizvod je dostupan u svim dm drogerijama.

Jasmin noćna krema za lice protiv bora 50ml

Noćna krema za lice na bazi jasminovog ulja, mikrokolagena i hijaluronske kiseline vidno povećava gustinu vezivnog tkiva,regeneriše epiderm i redukuje pigmentacijske mrlje. Savršeno učvršćuje kožu i sprečava gubitak elastičnosti. Efikasno deluje i na najdublje bore i preventivno deluje na nastanak novih.

Proizvod je dostupan u svim dm drogerijama.

Jasmin serum za lice protiv bora 30ml

Serum za lice na bazi jasminovog ulja, mikrokolagena i hijaluronske kiseline namenjen je za dnevnu i noćnu negu zrele kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji mikrokolagena i hijaluronske kiseline efikasno zaglađuje bore umanjujući ih za čak 27%, sprečava nastanak novih bora kao i opuštanje kože. Redukuje pigmentacijske pege, povećava glatkoću kože za 37% i redukuje hrapavost za 39%.

Proizvod je dostupan u svim dm drogerijama.

Ukoliko želite da osvojite paket Ziaja proizvoda, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: ziaja

Pročitajte još

Najnovije vesti