Ren daje supi posebnu pikantnost.
Sastojci:
450 g graška iz konzerve
veza mladog luka
2 krompira
2 kašike maslaca
1 l supe (kocka)
150 g kisele pavlake
1–2 kašičice rena
so, biber
40 g slanih mini krekera
Priprema:
1. Procediti grašak. Mladi luk iseći na kolutove. Oljuštiti krompire i iseckati ih. Zagrejati maslac u velikom tiganju i propržiti luk i krompir. Na kraju dodati grašak i podgrejati ga kratko. Naliti supu i krčkati oko 20 minuta.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)