Idealno uz kafu ili čaj.
Sastojci:
250 g mlevenog posnog keksa
175 g šećera u prahu
1 rendana štangla crne čokolade (čokolada od 200 g)
jaka kuvana crna kafa
Za fil:
63 g biljnog margarina
75 g prah šećera
kesica vanilin šećera
Priprema:
1. U mleveni keks i prah šećer dodajte narendanu čokoladu. Zamesite masu dodajuću kuvanu kafu po potrebi.
2. Podelite na dva dela i svaki razvijte kao testo debljine 4-5 mm. Smesu bi trebalo da razvaljate na aluminijumskoj foliji.
3. Svaki od dva dela premažite vrlo tanko umućenim filom, stavite slojeve jedan na drugi i savijte u rolat. Ostavite da se stegne.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)