Potrebno je:
300 gr keksa
300 gr šećera u prahu
100 gr čokolade
200 gr ml oraha
1 čaša soka
2 pudinga od vanile
1/2 l mleka
šlag za ukrašavanje
Priprema:
Margarin dobro umutiti sa mikserom
Prva kora:
Druga kora:
U mlevene orahe dodati 1 kašiku soka 1 kašiku umućenog margarina i 100 gr šećera u prahu. Sve dobro izjednačiti.
Treća kora:
Mleko staviti da provri dodati 100 gr šećera pa skuvati puding i ostaviti da se prohladi. U ohlađen puding dodati ostatak umućenog margarina i sve dobro izmiksati.
U okrugli ili čevrtasti pleh slagati sledećim redom: 1 kora/ 2 kora / 3 kora odozgo ukrasiti šlagom i dobro ohladiti.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)