Sastojci:
1/2 šolje putera
1 glavica iseckanog brokolija
4 konzerve pileće čorbe
1 manji komad kačkavalja, iseckan na kockice
2 šolje mleka
1 kašika belog luka u prahu
2/3 šolje kukuruznog skroba
1 šolja vode
Priprema:
1. U loncu, istopite puter na srednje jakoj vatri. Pržite luk na puteru dok ne omekša. Zatim ubacite brokoli i prelijte pilećom supom iz konzerve. Kuvajte dok brokoli ne omekša 10 - 15 minuta.
2. Smanjite temperaturu i ubacite kockice sira da se istope. Pomešajte mleko sa belim lukom u prahu i sve to dodajte u prethodnu smesu.
3. U maloj posudi, promešajte kukuruzni skrob u vodi dok se ne rastvori. Umešajte u supu i kuvajte mešajući često dok se ne zgusne.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)