Ova čorba može da bude celovit obrok, jer dugo drži sitost.
Sastojci:
500 g leblebija
šolja ulja
velika glavica crnog luka isečena na tanke kolutove
kašika sode bikarbone
kašika brašna
so, biber
sok od 1 limuna
Priprema:
1. Leblebije potopite u vodu prethodno veče. Narednog dana ih ocedite, dodajte sodu bikarbonu i ostavite da odstoje oko pola sata.
3. Pre nego što je gotovo, u šerpu sipajte brašno prethodno razmućeno u soku od limuna i pustite da još malo vri.
4. Odmah servirajte. Po želji, u čorbu možete da stavite i malo kima
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)