Za ljubitelje tikvica, još jedan neverovatan način pripreme ukusnog povrća.
Sastojci:
2 tikvice srednje veličine
2 kašike istopljenog maslaca (ili maslinovog ulja)
1 kašika svežeg ili sušenog origana
1/4 čaše izrendanog parmezana
so i biber
Priprema:
1. Isecite tikvice na tanke kolutove. Stavite preko njih rastopljeni maslac i origano.
3. Uključite rernu na 150 stepeni i stavite nepokriven pleh sa tikvicama unutra. Ostavite da se peče oko 35 - 40 minuta.
4. So i biber stavite po želji.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)