Neverovatno pikantna kombinacija piletine i kajsija.
Sastojci:
1 kg pilećeg belog mesa
pola šolje džema od kajsija
sok od pola limuna (oko 2 kašike)
2 kašike soja sosa
2 čena belog luka, sitno iseckana
2 kašike senfa
kašika maslinovog ulja
6 suvih kajsija, iseckanih
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
3. U posudu sipajte sve ostale sastojke, sem suvih kajsija i promešajte. Prelijte time piletinu, pa preko poređajte kajsije.
4. Pecite piletinu u rerni oko 25 minuta. Takođe, ukolike želite da meso bude sočnije, pre pečenja ostavite piletinu u marinadi preko noći u frižideru.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)