Marinada daje piletini posebnu sočnost.
Sastojci
1/4 šolje meda
1/3 šolje soja sosa
1/2 kašičice bibera
4 čena belog luka, izgnječena
kašika rendanog đumbira
4 šnicle pilećeg belog mesa srednje veličine
Priprema
1. Pomešajte sve sastojke sem piletine i stavite u kesu za zamrzivač.
3. Mariniranu piletinu stavite na pleh obložen aluminijumskom folijom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 45 minuta.
4. Marinadu nemojte bacati. Dok se piletina peče, zagrejte marinadu na šporetu, pa njome premazujte piletinu na svakih desetak minuta dok se peče.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)