Otopljeni sir u sredini sendviča pruža neverovatni užitak.
Sastojci:
8 kriški hleba
4 šnite kačkavalja (ementaler ili gauda)
8 kolutova salame ili šunke po želji
biber po ukusu
1 jaje
2/3 šolje brašna
2 kašičice praška za pecivo
1/2 kašičice soli
2/3 šolje vode
kašika šećera u prahu
Priprema:
1. Napravite smesu za pohovanje - pomešajte vodu i jaje, a zatim dodjte smesu od brašna, praška za pecivo, soli i bibera. Odložite smesu u frižider.
3. Zagrejte ulje u dubokom tiganju. Izvadite smesu za pohovanje iz frižidera, pa u nju umačite sendviče tako da budu prekriveni sa svih strana. Pržite sendviče u zagrejanom ulju dok lepo ne porumene sa svih strana. Izvadite čačkalice, pospite ih šećerom u prahu i poslužite sendviče.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)