Sastojci:
5-6 paradajza
½ šolje svežeg, naseckanog korijandera
2 ljute papričice, sitno seckane
1 čen belog luka, sitno seckan
2 kašike sveže ceđenog soka limete ili limuna
So, biber
Priprema:
1. Sve sastojke sitno iseckajte, stavite u posudu, promešajte, začinite. Ako želite možete sve satojke staviti u blender i sitno iseckati, ali morate paziti da se salsa ne pretvori u kašu jer se komadići moraju osetiti. Pre nego što poslužite salsu ostavite da stoji najmanje sat vremena da se svi ukusi lepo sjedine.
2. Isto tako ukoliko ne volite ili ne možete da pronađete korijander, slobodno ga zamenite peršunovim listom.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)