Potrebno:
100 ml ulja
1 kašika suvog začina
3 kašike soja sosa
3 čena belog luka
½ kašičice bibera
grančica ruzmarina ili među prste suvog
2 kg svinjske plećke
Sve namirnic, osim mesa, stavite u veći sud i promešajte. Dodajte meso i par puta okrenite u marinadi. Stavite frižider najmanje na 1 h a najbolje je preko noći.
Zagrejte rernu na 250 °C , a onda smanjite na 180-200, stavite u odgovarajući sud i pokrijte alu folijom. Pecite oko 2h. U toku pečenja prelivajte pripremljenom marinadom i okrenite meso 2-3 puta.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)