Potrebno:
Donji red:
300 g mlevene plazme
150 g crne čokolade
120 ml mleka
30 g maslaca
Srednji:
300 g krem sira
200 g nugat krem
500 ml slatke pavlake
200 g čokolade
Gornji:
100 g čokolade
5 kašika jogurta
rendana bela čokolada
Priprema:
1. U odgovarajući sud staviti mleveni keks i umešati maslac. Istopiti čokoladu u mleku i preliti preko keksa. Mešati dok se smesa ne ujednači, a zatim je preručiti u kalup 25 x 25 cm i pritisnuti i izravnati.
2. Sjediniti krem sir i šećer u prahu. Dodati nugat krem i sve zajedno promešati. Umutiti slatku pavlaku i dodati prethodnom filu. Na pari istopiti čokoladu i sve zajedno sjediniti. Preko keksa rasporediti čokoladni fil.
3. Za preliv istopiti čokoladu i jogurt i preliti preko fila. Dekorisati belom čokoladom. Ostaviti da se ohladi najmanje 3 h a onda iseći na željenu parčad.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)