Italijanski specijalitet u malo drugačijem obliku zadržao je kvalitet koji ga čini omiljenim.
Sastojci:
500 g kora
4 jajeta
2 dl jogurta
200 g griza
2 dl ulja
kesica praška za pecivo
300 g šunke
300 g kačkavalja
kečap
origano
susam za posipanje
Priprema:
1. Umutite jaja, dodajte jogurt, griz, ulje i prašak za pecivo. Polovinom te smese premažite 4 kore, jednu, preko druge, a petu premažite kečapom, narendajte pola kačkavalja, pola šunke i malo origana. Uvijte u rolat. Na isti način napravite i drugi rolat, samo što ćete i petu koru tanko premazati smesom od jaja, narendajte ostatak kačkavalja i šunke.
2. Rolate odozgo premažite kašikom ulja i malo od smese sa jajima. Pospite susamom i pecite pola sata na 220 stepeni.
Slične Vesti
Dve verzije, klasično i integralno: Testo za picu po receptu italijanskih majstora
Pica testo po originalnoj recepturi iz Napulja
15/10/2021
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)