Putovanje kroz vreme i istoriju: Epska scena u gradskom prevozu (video)

Putovanje kroz vreme i istoriju: Epska scena u gradskom prevozu (video)

Autor: | 15/12/2017

0

U gradskom prevozu se možete susreti sa najraznovrsnim situacijama, a često se one najzanimljivije prepričavaju nedeljama i "šeruju" na društvenim mrežama. One koji koriste beogradski javni prevoz nije lako iznenaditi ali kraljevska svita, ipak, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zamislite scenu da pored vas stane Luj XIV lično. Otkud se stvorio kralj Francuske u Beogradu? Oni koji su se zadesili u autobusu ćutke se gledali nonšalatnu šetnju ove nesvakidašnje svite i slušali priču o izgradnji Versaja, problemima tokom gradnje, kao i o tome ko su zapravo ljudi koji žive na dvoru. Jedna od putnica bila je toliko oduševljena ovom scenom da se i lično obratila kralju, a ubrzo je na Jutujubu "osvanuo" i snimak čitavog događaja.

 

Kako o ovom nesvakidašnjem događaju svi govore, potrudlili smo se da saznamo šta se zapravo dogodilo. Od 14. decembra počeo je sa emitovanjem novi kanal Epic Drama na kojem ćete moći da saznate sve o Luju XIV i ostalim živopisnim likovima koji će se pojavljivati u serijama.

Svi mi koji smo propusti ovu epizodu, imaćemo priliku da pogledamo reprizu na Epic Drama kanalu.

Hellomagazin.rs Printscreen
Tagovi:

Najnovije vesti