"Blah Blah bend": Život je sazdan od sitnih radosti

"Blah Blah bend": Život je sazdan od sitnih radosti

Autor: | 04/10/2017

0

Dušan, Miloš, Nebojša, Ognjen, Rale i Tijana odavno su već miljenici zahtevne beogradske klupske muzičke scene, dok je "Blah Blah bend" nadaleko poznat po nezaboravnim svirkama. Pored čestih nastupa na kojima su zaslužili epitet najtraženijeg beogradskog sastava, ova godina za "Blah Blah bend" protiče u znaku promocije njihovog prvog studijskog albuma pod nazivom „Godine“ u izdanju PGP RTS-a.

Pre nekoliko dana publici su predstavili novi spot za pesmu "Kravata" koja nas na krajnje autentičan način podseća na prave i često zaboravljene životne vrednosti.

"Kravata" nosi sa sobom priču o ljudima koji, jureći za novcem, uspehom i materijalnim dobrima sve češće zaboravljaju smisao života koji je sazdan u nekim svakodnevnim trenutcima i sitnim radostima.

 

-Želja nam je da ovom pesmom prodrmamo ljude, a sudeći prema dosadašnjim reakcijama, dobro nam ide, sa osmehom objašnjavaju članovi "Blah Blah benda".

Ekspresivnu emociju pesme u spotu, na virtuozan i izuzetan način dočarali su prvi solista Narodnog pozorišta u Beogradu, Milan Rus, kao i balerina Pozorišta na Terazijama, Nina Bulajić.

Hellomagazin.rs Goran Zlatković/Jakov Simović/ Nemanja Novaković
Tagovi: Blah Blah bend

Najnovije vesti