Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 18/09/2017

0

 

Jesen lagano stiže i vreme je da neke stvari kod sebe promenite, da zamenite i popravite, da obogatite i poboljšate... A prva promena koja će vas za tili čas oraspoložiti i dati energije za dalje, svakako je, kao i svakoj ženi - promena boje kose!

Phyto Color farbe za kosu bogate su prirodnim pigmentima i biljnim kompleksima koji vlaže, štite i daju prirodnu boju, izuzetan sjaj i lepotu bojenoj kosi.

Zasnovane na dubokom poznavanju prirodnih supstanci i ekspertizi u preparatima za negu i ulepšavanje kose,  Phyto farbe imaju  nežnu  formulu, bez parabena i rezorcinola, uz 100% prekrivanje sedih vlasi, prirodnu i trajnu boju. 

 

Osvojite tri PHYTO COLOR poklona!

Prirodna boja i blistav sjaj

Phyto Color farbe testirane su pod dermatološkim nadzorom, rizik od alergijskih reakcija sveden je na minimum.

Kolekcija Phyto Color sadrži 16 nijansi, od intenzivno svetloplave do crne.

Šta sadrže Phyto Color farbe?

- Od  57% do 60% biljnih pigmenata (indijsko drvo, brazilsko drvo, ivanjsko cveće, kantarion, devojačko oko) i esencijalno ulje narandžinog cveta koje dubinski hrani kosu i pruža joj sjaj.

- UV-filteri čuvaju dugotrajni intenzitet boje.

- Legendarni Phyto Ales uljni eliksir za suvu i bojenu kosu sadrži jedinstvenu formulu esencijalnih ulja koja dubinski prodiru, hidriraju, omešavaju kosu i vraćaju sjaj isušenoj kosi, a kožu štite od iritacije.

 

Phyto farbe potražite u apotekama, po ceni od 1.380 din.

Ukoliko želite da osvojite Phyto Color poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

 

hellomagazin.rs Phyto Color/Promo
Tagovi: Phyto Color

Najnovije vesti