Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 04/09/2017

0

 

Zbog brojnih obaveza u toku dana dame često traže brzo, efikasno i praktično rešenje koje pomaže u svakodnevnoj borbi protiv upornih i tvrdokornih mrlja i koje im pruža savršene rezultate nakon pranja veša.

Inovativna formula novog Persil 360° Complete Clean gela za pranje veša ukloniće najtvrdokornije mrlje i fleke, pružajuči odeći savršenu čistoću i dugotrajnu svežinu.

 

Osvojite dva Persil poklona!

Savršena čistoća i svežina koja traje

Kada je u pitanju uklanjanje mrlja, nova linija Persil 360° Complete Clean obuhvata najbolji gel do sada*, sa optimalnom kombinacijom enzima i novim sastojkom koji stvara polimerski zaštitni sloj na tkanini, čineći je mekšom i savršeno čistom. Pored efikasnog uklanjanja mrlja, inovativna formula deterdženta u gelu pruža odeći poboljšan intenzitet boja, kao i dugotrajnu svežinu koja zahvaljujući novim generacijama tehnologije sadrži intenzivni miris koji će se danima zadržati na vašoj garderobi.

Oslanjajući se na decenije ekspertize brenda Persil i ekskluzivnu nemačku tehnologiju, najnovija linija 360° Complete Clean od Persila obezbeđuje sve što vam treba za savršene rezultate.

*u poređenju sa najprodavanijim univerzalnim varijantama druga dva premium tečna deterdženta na 40⁰, ispitivanje WL 8963/16 (wfk- Institut za primenjeno istraživanje)

 

Ukoliko želite da osvojite Persil poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

hellomagazin.rs Persil/Promo
Tagovi: persil

Najnovije vesti