Vreme za sebe!

Vreme za sebe!

Autor: | 25/08/2017

0


Čitavog života maštala sam o tome kako ću jednog dana imati svoj stan, u koji ću nakon napornog dana na poslu moći da se opustim onako kako ja to najbolje umem. I godina po godinu, trudom i radom, moj san je postao java. Hej, moja kuhinja, moje kupatilo, ručak, kuvanje, čišćenje, sve moje… a onda sam polako počela da shvatam da je moja mama zaista super žena!

Muž, deca, posao, ručak, zimnica, gosti, a kuća uvek cakum pakum, veš čist ispeglan, ona nasmejana i uvek spremna za druženje sa prijateljicama. Počela sam da se pitam gde grešim i kako ja nikada nemam vremena za sebe i svoje mališane onoliko koliko bih htela?!

A onda sam dobila majčinski savet zlata vredan!

- Čini se da nam je uvek važnije da stolnjak bude čist, da zavese mirišu, muževe košulje za sutrašnji sastanak nemaju fleku, a haljinica za interni čas klavira naše Marije bude bela kao sneg, a ti, kćeri, kako si? – upitala me je moja majka i nastavila:

- Kada si poslednji put leškarila na svom kauču, ćaskala sa prijateljicom preko telefona ili odigrala svoju omiljenu igricu na računaru, umesto što satima pereš veš i skidaš bezuspešno fleke?! Ne možeš da se setiš?! E, pa zašto od danas ne bi malo više uživala u onome što te ispunjava i čini srećnom? To može biti šetnja sa mališanima, sređivanje bašte, razgledanje novog tržnog centra u kraju ili vožnja rolera duž reke? Vreme je da vratiš osmeh na svoje lice, zaroniš u svoje snove, a u tome će ti pomoći Persil!

Znala sam da je moja majka uvek u pravu, jer ona nikada ne greši, a ovako mudre reči sigurno su plod velikog životnog iskustva, ali ostala sam u šoku i neverici, a onda sam ubrzo dobila i objašnjene:

- Uz nove Persil deterdžente tvoje slobodno vreme biće zagarantovano! Sigurno se pitaš, odakle ti sati koje Persil tako velikodušno poklanja? Jednostavno je - štediš vreme uz pranje veša!

I zaista je tako, novi Persil deterdženti dozvoljavaju domaćicama da se ne brinu o pranju i skidanju fleka. Naše je samo da deterdžent sipamo u pregradu predviđenu za to, izaberemo željeni program, temperaturu i pritisnemo dugme "start”.

Mašina započinje svoje pranje, a vi možete da započnete svoje uživanje, leškarenje i uživanje, a ako vam je potrebna dodatna inspiracija za zabavu i otkrivanje novog sveta, pronađite je OVDE.

I to nije sve!

Osim inspiracije, Persil vam svakog meseca priprema fantastične poklone!

Avgust je idealan da vaša biblioteka postane bogatija, budite brzi i osvojite vaučer za kupovinu Laguninih izdanja.

I ne zaboravite, vreme je da malo prikočite i posvetite se sebi, isključite se iz centrifuge, nju prepustite mašini, a vi nežno i lagano uhvatite svoje snove za ruku i prepustite se uživanju.

Jer, majka zna najbolje, a Persil je naš izbor!

Hellomagazin.rs Persil/Guliver/Thinkstock
Tagovi: persil

Najnovije vesti