Velikom žurkom za 800 zvanica proslavljeno otvaranje nove fabrike čokolade “Nelly”  Loznica

Velikom žurkom za 800 zvanica proslavljeno otvaranje nove fabrike čokolade “Nelly” Loznica

Autor: | 20/06/2017

0


U Loznici je otvorena nova najsavremenija fabrika za proizvodnju domaće čokolade “Nelly” . Investicija vredna 3 miliona eura, doneće kompaniji “Nelly” povećanje proizvodnje za čak 80 %, proširenje proizvodnog programa za 40 novih čokolada a za grad Loznicu to znači i otvaranje još 50 novih radnih mesta.

Direktor fabrike "Nelly" Mitar Obradović

Otvaranju novog proizvodnog pogona na kome će se proizvoditi najfinije domaće čokolade NELINA, pravljenje od alpskog mleka i najkvalitetnijih domaćih sastojaka prisustvovao je Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Republike Srbije, Aleksandar Vulin.

Prema njegovim rečima firma "Nelly" je primer preduzetništva kakvog se nadamo da će biti mnogo češće u Srbiji nego što je sada.

-To je porodično preduzeće u kome rade sve generacije, u kome su svi zajedno krenuli sami od svog kapitala, od jednog zaposlenog ,a sada su došli do 300 porodica koje žive od ovog preduzeća., rekao je ministar.

U večernjim časovima kompanija “Nelly” organizovala je veliku zabavu za više od 800 zvanica, poslovnih partnera i saradnika kojoj su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti među kojima su: Marija Petronijević, glumica, Sofija Rajović, glumica i voditeljka, Sunčica Travica, manekenka.

Voditelj programa bila je Nina Radulović a za dobro raspoloženje pobrinuo se orkestar Ace Sofronijevića i kralj sevdaha Halid Bešlić.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Nemanja Knežević
Tagovi: