Izaberi nagradu za nezaboravno leto

Izaberi nagradu za nezaboravno leto

Autor: | 16/06/2017

0

Ako ste ikada razmišljali da otputujete na Ibicu, da uz muziku dočekate jutro na plaži, družite se sa ljudima koji na ovo špansko ostrvo stiži iz celog sveta u potrazi za zabavom, onda je ovo leto pravi trenutak za to!

Mada, i Mikonos je sve popularniji za one željne provoda. Izležavanje na plaži, ispijanje hladne Coca-Cole pored bazena, ko ne bi želeo takvo leto? Amsterdam i Berlin i da ne pominjemo! A tek prelepa Barselona i zavodljivi Lisabon. Samo, kako da nešto od ovoga izvedete i sebi priuštite leto za pamćenje? Coca-Cola zna kako!

Sve što je potrebno da uradite je da pronađete kod ispod čepa promotivne flaše Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0,5l ili ispod otvarača limenke od 0,33l. Posetite sajt www.cocacola.rs , odabarete nagradu koju želite da pokušate da dobijete, ukucate kod i odmah ćete saznati da li ste dobili nešto u velikoj nagradnoj igri koja sve do traje do 7. avgusta 2017.

Nagrade se dele u dve kategorije. Imate šansu da svakog sata dobijete nešto - udobni lejzi bag u koji možete da se zavalite i kulirate celo leto sa prijateljima, ili pak možete da se odličite za bluetooth zvučnike i obezbedite sebi odličnu muziku koju ovog leta možete poneti svuda sa sobom. Odluka je na vama!

Tu su i dnevne nagrade, i više nego primamljive!. Ako ste ljubitelj tehnike izaberite za sebe telefon iPhone7, a ako pak sanjate o savršenom odmoru izaberite da vas Coca-Cola nagradi putovanjem za dvoje. Iznenadiće vas jedinstvenim aranžmanom do Ibice, Barselone, Amsterdama, Mikonosa, Lisabona ili Berlina.

Uživajte u Coca-Coli i savršenom ukusu leta, a sve detale o tome kako da učestvujete u nagradnoj igri saznajte na www.coca-cola.rs.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: