U susret ispitnoj groznici: Šta prirodni magnezijum iz Mg Mivele znači za učenje

U susret ispitnoj groznici: Šta prirodni magnezijum iz Mg Mivele znači za učenje

Autor: | 14/06/2017

0

 Vreme je ispitnih rokova, pod stresom ste, razdražljivi i preosetljivi? Znate li da je smanjeninivomagnezijuma u organizmu povezan sa umorom, glavoboljom i dekoncentracijom? Popijte Mg Mivelu!

Fakultetske obaveze i iščekivanje ispitnih rokova kod mnogih studenata prouzrokuju stres. Svakodnevno učenje koje se kod mnogih produžava i do kasno u noć ostavlja trag, zato studenti postaju umorni, razdražljivi i emotivno preosetljivi. Sve su to simptomi koji se mogu smanjiti  redovnim unosom magnezijuma, prirodnog minerala sa blagotvornim dejstvom.

Studenti već znaju da je voda, odnosno pravilna hidratacija od 2 do 2,5 litra na dan, preduslov za odvijanje normalnih telesnih ali i kognitivnih funkcija,  poput pažnje, percepcije i rešavanja problema.

Magnezijum se može nazvati pravim saveznikom studenata  jer on učestvuje u normalnom stvaranju energije u ćelijama, pa se njegovim preporučenim unosom može smanjiti umor i iscrpljenost. Važna je uloga magnezijuma u radu nervnog sistema i održavanju normalne psihološke funkcije koja uključuje koncentraciju, rasuđivanje i pamćenje, a time i učenje.

Studenti konzumacijom prirodne mineralne vode Mg Mivelaomogućiće blagotvoran uticaj magnezijumanaorganizam i olakšati svakodnevne napore koje iziskuju studentskeobaveze.

Dakle bez panike kada opadne koncentracija! Uz Mg Mivela vodu pobedite tenziju na prirodan način, uspostavite harmoniju i sklad svih mišića, obezbedite organizmu dovoljno magnezijuma i ne brinite rezultati neće izostati.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs promo
Tagovi: