Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 02/06/2017

0

“Hello” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Hello” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite Bonatti kupaći kostim

Modne trendove prati, u petak svrati u Bonatti!

Za tvoje savršeno, sunčano leto, nova Bonatti kolekcija kupaćih kostima je stigla i sigurni smo da će te ostaviti bez daha!

Kolekcija odiše svežinom letnjih egzotičnih printova i tropskih boja a ujedno su prisutni i klasičniji i jednobojniji modeli, kao i fantastični teget-beli mornarski modeli. Za najsmelije dame, Bonatti je spremio modele sa trakicama i prorezima koji će ovog leta biti u trendu.

Ne propustite današnje svečano predstavljanje u Bonatti radnji na Terazijama 29, koje će uveličati naša najpoznatija modna blogerka Zorannah! Svakog posetioca očekuju fenomenalni pokloni iznenađenja!

Kolekciju čine i multi-way modeli nosivi na više načina, retro šare za alternativne, torbe, haljine, šeširi, kao i širok spektar aksesoara koji će upotpuniti jedan savršen dan na plaži!

 

Poklon za Hello citaoca

Bonatti je spremio i fenomenalan poklon kupaći kostim za našu čitateljku.

Kolekciju pogledajte u nekoj od Bonatti radnji širom Srbije, na www.bonatti.rs ili na Bonatti Underwear Facebook i Instagram profilu.

Ukoliko želite da osvojite Bonatti kupaći kostim, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs promo
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti