Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 26/05/2017

0

Osvojite 5 Borboleta narukvica

Borboleta nakit, poznat ujedno i kao nakit koji donosi sreću, inspiriran je ljubavlju. Priča o Borboleti počinje poznatim citatom "Happy girls are the prettiest".

Upravo taj citat delio se uz prvu narukvicu od crvenog konca s prepoznatljivim zlatnim leptirom. Ubrzo nakon toga, Borboleta je pokrenula paletu narukvica u različitim bojama, svaku s različitim simbolom (leptir, zvezda, srce, krst, detelina itd..) i u pratnji citata iz filma, pesme, umetnosti ili književnog dela.

Citati koji su kroz razne događaje obeležili naše živote, a posvećeni su ženi koja neopterećeno živi u svom malom svetu, ispunjenom svakodnevnim sitnicama, koji ga ulepšavaju i čine ga sretnijim. Svaki znak ima posebno značenje - od prijateljstva, preko ljubavi pa sve do snova, a sigurno je da će biti kruna vašeg stajlinga u svakoj prilici.

Borboleta nakit je jedan od omiljenih modnih brandova, pokrenut 2012 godine, nakon čega je postao globalno prepoznatljiv brend i danas se može naći u brojnim svetskim trgovinama uključujući Excelsior Milano, Sugar For Your Closet, Cosi Cosi, Smets, Nicolas Concept Store, Jules&Co i mnogim drugim. S Borboletom započinje jedno predivno prijateljstvo, koje nikada neće prestati.

Posebnost Borboleta narukvice prepoznale su i mnoge poznate osobe iz sveta kao što su Kendall Jenner, Miroslava Duma, Camelia Huls, Paris Hilton, Lena Perminova, Kate Hudson, Ines De La Fressange, Hanneli Mustaparte, Mija Knežević, Despina Petrić, Joke Hoogewijs, Caroline Stanbury, Severina, Mirela Foric, Nina Badrić, Tatjana Dragovic i mnoge druge poznate osobe koje se nalaze među Borboleta vernim kupcima.

Ukoliko želite da osvojite Borboreta narukvicu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Pročitajte još