Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa Giannis Antetokounmpom

Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa Giannis Antetokounmpom

Autor: | 11/05/2017

0


U kontekstu svog strateškog plana rasta, kako na postojećim teritorijama tako i na novim tržištima, Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa poznatim grčkim košarkašem, igračem NBA lige, Giannis Antetokounmpo.

Saradnja će uključivati podržavanje STR8 brenda kroz raznovrsne marketinške aktivnosti na globalnom nivou tokom narednih 5 godina.

STR8 je popularan muški brend koji je veoma poznat i ima veliki tržišni udeo širom regiona cele grupacije. STR8 se obraća mladim muškarcima i ohrabruje ih da slede svoje strasti, da pomeraju svoje granice - mladim muškarcima koji žive život po svojim pravilima.

Započevši svoj put kao igrač amater u Grčkoj, Giannis Antetokounmpo, usudio se da sledi svoje snove i zahvaljujući svom predanom trudu, radu i posvećenosti počeo je da niže uspehe u SAD-u i postaje velika zvezda NBA koja postiže jedan rekord za drugim. Njegova strast, posvećenost, naporan rad i integritet su vrline koje su mu pomogle da izraste u jednog od najboljih igrača u NBA.

STR8 i Giannis čine savršeni tim jer zastupaju iste vrednosti. Giannis je najbolji izbor za brend ambasadora i za dalji rast STR8 brenda širom sveta što je u potpunosti u skladu za vizijom Sarantis Grupe i njenim planom za dalji internacionalni razvoj.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: