Siniša Minardi poziva na promociju svoje knjige "Leptir u krvi"

Siniša Minardi poziva na promociju svoje knjige "Leptir u krvi"

Autor: | 22/05/2018

0

Pisac, psiholog ali i istraživač, Siniša Minardi, predstaviće publici svoj roman "Leptir u kri" na svečanoj promociji koja će se održati 25. maja 2018., u 19 časova u Biblioteci grada Beograda na drugom spratu u čitaonici Fonda umetnosti.

Na promociju ove zanimljive knjige pozvani su svi građani.

- Pozvani ste na moje umetničko-zabavno veče, i promociju romana, Leptir u Krvi! - poručuje raspoloženi autor koji ima jedan specijalan "zahtev" za sve zainteresovane:

- Specijalno su pozvane osobe koje imaju leptira negde istetoviranog, (spolja il’ unutra :), nose ga kao svoj dragi nakit il’ znak na garderobi. Ovo je prilika za nas koji volimo život i leptire, za nas, koji uživamo u večnosti i strasti trenutka.

Da biste poželeli knjigu, ali i upoznali autora, evo nekoliko kratkih crtica izromana "Leptir u krvi":

  •  Čini se, da dvoje ljubavnika, u svom zagrljaju liče na krila leptira u letu. Svaki za sebe snažno maše i pokreće se, a u jednoj tački su čvrsto spojeni.
  •  Čar našeg postojanja je u igri onog zaljubljenog deteta, koje je u nama. A drastamo i sazrevamo, tek da bi se što bezbrižnije igrali.
  •  I Bog tada stvori ženske usne, onako napućene i sočne, da nas zavede i vrati na put. Ali, uz te usne, dodeli nam i surovu smrtnost - a jedino njima dodeli moć i neograničenu vlast, da poljupcima poništavaju prolaznost i gospodare vremenom.
  •  Čovek se sastojao samo od slabosti, a onda je neke od njih proglasio vrlinama, ne bi li se tako uravnotežio, izlagao i bio srećan.
  •  Slavim život, da bi me bar na trenutak pustio u sebe i nasmejao do suza. Jer, smeh nas sjedinuje, a dodir oslobađa.

Nadamo se da će i ovo njegovo kazivanje biti još jedan tizer koji će vas zainteresovati za ovog nesvakidašnjeg stvaraoca i njegovo delo:

 

hellomagazin.rs facebook
Tagovi: Siniša Minardi

Pročitajte još

Najnovije vesti