Kako da udahnete nov život svojoj kuhinji

Kako da udahnete nov život svojoj kuhinji

Autor: | 10/04/2018

0

 

Želeli biste da ovog proleća udahnene nov život svojoj kuhinji, ali niste spremni za kompletno preuređenje? Možda je dovoljno da posvetite pažnju detaljima!

Novi mali kuhinjski aparati mogu stvoriti potpuno drugačiju atmosferu u kuhinji, ukoliko su strateški odabrani. Naravno, ono osnovno zbog čega kupujemo kuhinjske uređaje jeste njihova namena, te je veoma važno da se opredelimo za kvalitetne, pouzdane aparate koji će nas zadiviti svojim performansama. Međutim, zašto ne bismo prilikom kupovine od uređaja zahtevali da poseduju još jednu veoma važnu karakteristiku, a to je atraktivan dizajn?

Ako pažljivo odabrane kuhinjske aparate rasporedimo na vidljivim mestima u enterijeru, upravo oni mogu biti onaj poseban akcenat koji će učiniti da naša kuhinja izgleda nedoljivo i moderno.

Ove sezone trendovi u dizajnu sugerišu da se opredelimo za elegantne aparate minimalističkog, svedenog izgleda. Upravo takvi su oni iz nove Kenwood kMix kolekcije.

Ovi mali kućni aparati povezuju savremen dizajn s vrhunskim radnim karakteristikama koje će nam omogućiti da porodicu i prijatelje zadivimo kreativnim jelima. Pored toga, dolaze u čak tri prekrasne boje – vatrenoj crvenoj, intenzivnoj crnoj i ledenoj beloj. Zahvaljujući tome možemo odabrati boju koja najviše odgovara našoj kuhinji.

Ukoliko ste u nedoumici oko izbora boje, dizajneri enterijera savetuju da se rukovodite sledećim pravilom: ukoliko u vašoj kuhinji preovlađuju beli elementi, opredelite se za crne i/ili vatreno crvene uređaje. Uz kuhinje u tamnijim bojama, beli uređaji su pun pogodak. Ukoliko je pak vaša kuhinja crno-bela, lepotu ove klasične kombinacije savršeno će istaći vatreno crveni aparati.

Linija Kenwood kMix obuhvata mikser sa posudom, ručni mikser, blender, štapni mikser, bokal za zagrevanje vode, aparat za kafu i toster.

Uživajte u fotografijama ovih aparata koji se ne sakrivaju u ormariće, već predstavljaju najlepši ukras svake kuhinje.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Kenwood kMix

Pročitajte još