Bridžit Malkom, bivši Viktorijin anđeo: Brine me da možda nisam bila dobar uzor nikome

Bridžit Malkom, bivši Viktorijin anđeo: Brine me da možda nisam bila dobar uzor nikome

Autor: | 27/03/2018

0


Slavna australijska lepotica Bridžit Malkolm, koja je bila deo jata Viktorijinih anđela donedavno se pridržavala rigoroznih pravila u ishrani. Nakon buđenja pila je dve litre vode na prazan stomak, između večere i doručka pravila je pauzu od 14 sati, nikada nije jela meso, a dan pred reviju ili snimanje je jela jedan avokado dnevno.


Ova 26- godišnja lepotica se zbog saveta koje je svakodnevno delila sa obožavaocima na Instagramu, na svom blogu izvinila jer je javno zastupala način ishrane i svakodnevno vežbanje za koje je tek kasnije uvidela da nisu ispravni.


-Želim da vas upozorim i izvinim vas za neke moje izjave u proteklih nekoliko godina. Mislila sam da radim dobro za svoje psihofizičko zdravlje. Sada sam uvidela da sam imala poremećaj i borila se s dismorfijom, i brinem da nisam bila dobar uzor nikome. Tvrdila sam da jedem mnogo, a jela sam jako malo. Zapravo, jela sam niskokaloričnu hranu i mislila da vodim zdravu i balansiranu dijetu. Bila sam i izuzetno aktivna, ponekad sam trenirala po dva, tri sata dnevno i mislila da će me to učiniti fit. Kada bi mi neko ponudio voće, postala sam anksiozna i u strahu što će biti ako to pojedem neplanski. Gotovo bi mi pozlilo od brige - napisala je u svom blogu i dodala da sebi nikada nije izgledala lepo.


-Na tako rigoroznoj dijeti sam bila zato što sam, kad god bih se pogledala u ogledalo, videla nekoga ko mora da skine kilograme. Zato sam toliko vežbala. Sećam se da je jednom kraj mene stajala moja najbolja prijateljica, u vreme kad sam bila najmršavija, i ostala u šoku uopšte nisam bila svesna da sam mršava, otkrila je a onda objavila fotografije iz tog perioda.


-Želim da vam pokažem ove fotografije. Sećam se da sam ih gledala prestravljeno jer sam osećala da moram još da smršam. Danas kad pogledam unazad žao mi je te prestrašene devojke. Ono što danas vidim je da sam trebala da se ugojim, a ne da smršam - istakla je Malkom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Bridžit Malkom