Sastojci:
- 1,2 l slatke pavlake
- 300 g mlevenog ”plazma” keksa
- 50 g prženih lešnika
- 300 g eurokrema
- 50 g seckanih oraha
- 30 g kokosovog brašna
Priprema:
1. Slatku pavlaku umutiti mikserom, pa podeliti na tri dela.
3. U drugi deo dodati eurokrem i seckane orahe, a u treći kokosovo brašno.
4. Dno okruglog kalupa za tortu prekriti prvim filom i poravnati, a potom naneti sloj drugog i trećeg fila.
5. Pripremljenu tortu staviti u zamrzivač da se stegne.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)