Sastojci:
- 200 g pirinča
- 4 kašike šećera
- 5 dl mleka
- 2 banane
- 50 g čokolade
Priprema:
1. U manju šerpu sipati mleko, dodati šećer i staviti da se kuva dok ne proključa.
3. Obaren pirinač ostaviti još malo da odstoji u mleku kako bi nabubrio i upio ostatak mleka.
4. Banane očistiti, iseći na kolutove, te sjediniti sa pripremljenim sutlijašem.
5. Čokoladu izrendati na krupno rende pa je posuti po sutlijašu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)