Sastojci:
- 2,5 l mleka,
- 26 kašika šećera,
- 6 jaja,
- 2 pudinga od vanile
Priprema:
1. U 2 l mleka staviti 20 kašika šećera i mešati dok ne prokuva.
3. Kada mleko prokuva, kašikom odvajati belanca, praviti nokle i staviti ih na nekoliko minuta u vrelo mleko. Vaditi i po dve-tri stavljati u manje činije.
4. U preostalo mleko dodati umućeni puding, a kada se masa zgusne, prelivati njome nokle u činijama.
5. Ohlađene u frižideru šnenokle su hladno osveženje. Možete ih preliti uprženim šećerom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)