Sastojci:
- 10 velikih fišeka za sladoled
- 0,5 l slatke pavlake
- 100 g čokolade za kuvanje
- 2 vanil šećera
- 50 g krupno seckanih prženih lešnika
Priprema:
1. Čokoladu otopiti na pari, ivice fišeka umočiti u otopljenu čokoladu i ostaviti da se ohladi.
3. Pripremljen fil sipati u poslastičarski džak, te puniti unutrašnjost fišeka.
4. Punjene fišeke dekorisati umućenom slatkom pavlakom i posuti lešnikom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)