Sastojci:
- 1,3 l mleka
- 4 pudinga od vanile
- 100 g šećera
- 250 g margarina
- 200 g šećer u prahu
- 500 g ”pti ber” keksa
- 200 g mlevenog keksa
- 200 g kokosa
- 4 dl slatke pavlake
Priprema:
1. U šerpu sipati 8 dl mleka, dodati 100 g šećera i kuvati dok ne proključa.
3. Mikserom umutiti šećer u prahu i margarin.
4. U ohlađeni puding dodati umućenu smesu od margarina i izmiksati.
5. Dobijenu smesu podeliti na 2 dela. U prvi deo dodati kokos a u drugi mleveni keks i promešati.
6. Jednu trećinu ”pti ber” keksa natopiti mlekom i njime prekriti dno tacne za kolače. Preko keksa premazati fil od mlevenog keksa i prekriti redom natopljenog ”pti bera”. Zatim naneti fil od kokosa pa opet prekriti slojem natopljenog keksa.
7. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i premazati preko torte.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)