Sastojci:
- 1 pakovanje oblandi
Za fil:
- 10 jaja
- 25 kašika šećera
- 2 vanil-šećera
- 250 g margarina
- 50 g mlečne čokolade
- 300 g mlevenog plazma keksa
Priprema:
1. Belanca odvojiti od žumanaca.
2. U odgovarajućoj posudi umutiti žumanca sa 10 kašika šećera i vanil-šećerom.
3. Margarin penasto umutiti pa sjediniti sa filom od žumanaca. Dodati rendanu čokoladu i mlevenu plazmu pa dobro izmešati.
4. Belanca umutiti u čvrst sneg, a zatim postepeno dodavati 15 kašika šećera i mutiti mikserom dok se šećer ne otopi.
5. Sneg od belanaca dodati u fil od žumanaca i polako promešati varjačom.
6. Pripremljenim filom premazati oblande i naslagati jednu na drugu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)