Sastojci:
100 g kupina
100 g malina
100 g borovnica
2-3 kašike Grand Marnier (likera od pomorandže)
60 g crne čokolade
2,5 dl slatke pavlake
250 g maskarpone sira
1 vanil-šećer
50 g šećera
Za dekoraciju:
30 g rendane čokolade
listići sveže nane
Priprema:
1. Voće oprati, prosušiti i rasporediti u čaše, pa poprskati likerom od pomorandže.
2. Crnu čokoladu izrendati, a slatku pavlaku umutiti u šlag.
3. Maskarpone pomešati sa šećerom i vanil-šećerom, umešati šlag od slatke pavlake i rendanu čokoladu.
4. Dobijeni straćatela krem rasporedite preko voća u čaši i posuti rendanom čokoladom. Ukrasiti listićima nane.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)