Sastojci:
- 600 g pilećeg belog mesa
- 2 dl pileće supe
- 300 g milerama
- 2 dl neutralne pavlake
- 200 g gotovih mlinaca
- 150 g kačkavalja
- 0,5 dl ulja
- mešavina začina, kari
Način pripreme:
. Pileće belo meso iseći na šnicle i istanjiti tučkom.
3. Posebno sjediniti pileću supu, mileram, neutralnu pavlaku, kari i začine po ukusu.
4. Vatrostalnu posudu nauljiti i po dnu rasporediti pržene šnicle.
5. Preliti ih polovinom smese od pavlake i prekriti mlincima. Zatim sipati preostali preliv i posuti rendanim kačkavaljem.
6. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni, a suvišna tečnost ne uvri.
Izvor: Dobra hrana
Pročitajte još
Danas je Sveti Toma, sve je zabranjeno osim jedne stvari
Sveti Toma - ovo su običaji koje treba ispoštovati
19/10/2024
Saznajte višeKuća Nikole Koja u selu Rogača je posebna, a glumac komšije nema
Kuća Nikola Koje je prelepa
18/10/2024
Saznajte višeDarko i Kaća baš ne štede: Srnina soba krije poseban detalj vredan desetine hiljada evra FOTO
Soba Srne Lazić krije zanimljive detalje
17/10/2024
Saznajte višeBogoljub Karić ostavio zimnicu, kao pravi domaćin spremio ajvar, ovo je recept
Zimnica porodice Karić je spremna
15/10/2024
Saznajte više
Komentari (0)